Tagreklame i særklasse

Søger du et kompetent firma, der kan levere tagreklame i særklasse, er vi her hos Adorn klar til at hjælpe dig med en rigtig god løsning. Siden 2013 har vi hjulpet mange tilfredse kunder med at designe og fremstille en opsigtsvækkende og iøjnefaldende tagreklame, der kan give et positivt afkast på bundlinjen. Er du på udkig efter en reklameform, som differentierer sig fra betalte annoncer på nettet, TV-reklamer og radio-spots, kan vi være behjælpelige med en virkelig lækker reklame på taget, som skaber opmærksomhed. Vi har nogle yderst kreative folk i vores stab, hvorfor vi evner at se muligheder frem for begrænsninger. Få dit budskab ud i det offentlige rum, således at du er sikker på, at folk får øje på dig og husker dig.

Skræddersyede løsninger
Her hos Adorn har du mulighed for at få skræddersyede løsninger, der er helt i tråd med din virksomheds værdier og DNA. På baggrund af en dialog med dig kan vi skabe en unik tagreklame, som tager afsæt i de værdier, du gerne vil have udtrykt på din reklame. Når du får en højtragende reklame på taget, er det noget, folk får øje på. Det er en mere eller mindre permanent løsning, som sikrer dig brand awareness i mange år frem, da folk husker din reklame, samt hvor den er placeret. Kvaliteten af vores arbejde er det absolut vigtigste, da vi kreerer nogle budskaber og tilpasser dem med din visuelle identitet. Derfor skal den sidde lige i skabet første gang, hvorfor vi bygger vores kundeforhold på nærværende og lyttende rådgivning, således at vi kommer godt i mål. Er du helt ny og ønsker et blikfang af en reklame på taget, kan vi sagtens hjælpe dig med at finde dit unikke udtryk, som er helt perfekt til dig og din virksomhed.

Vi tilpasser tagreklame til det omkringliggende miljø
Det giver rigtig god mening at tilpasse tagreklame til det omkringliggende miljø og byliv. Derfor udformer vi tagreklamer, som er helt i øjenhøjde med både bygninger, modtagere og gadebilledet. Det er en effektiv reklameform, som kan skabe opmærksomhed og furore omkring dit brand eller budskab, som du naturligvis gerne vil have, at flest muligt får kendskab til. Rammer dit budskab rent ind, kan det være en tagreklame, du kan spinde guld på – og det kan vi hjælpe dig med her hos Adorn.

Fra idé til færdig tagreklame
Har du et budskab, en reklame eller noget helt tredje, du gerne vil have ud i det offentlige rum, har vi masser af gode idéer til, hvordan det kan udformes. Har du selv en køreklar plan, men mangler du blot et professionelt firma til at eksekvere på det, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af erfaring med idéudvikling og hele processen frem til den færdige tagreklame. Uanset hvilket behov du har, er vi til for at imødekomme dine ønsker. Kontakt os for et ganske uforpligtende tilbud, så du kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Back to Top