Stilladsreklame er et genialt blikfang

Har du et budskab, du gerne vil have ud i det offentlige rum, men ved du ikke helt, hvordan du skal bære dig ad, er vi her hos Adorn eksperter i outdoor reklamer. Er online eksponering, radio og TV ikke nok, er stilladsreklamer et effektivt værktøj, der virkelig kan give dig en solid eksponering. Stilladsreklamer hænger typisk længe ad gangen, hvorfor du får vist folk dine budskaber, og minder dem om det, hver gang de passerer. Bare det at se en reklame ofte bidrager til, at folk har det on top of mind næste gang, de leder efter det, du beskæftiger dig med.

Ved at reklamere i det offentlige, udendørs rum giver får du mulighed for at designe et budskab, som kan skaleres efter størrelsen på stilladset. Vi er eksperter i at udnytte de faciliteter, vi har med at gøre, da vi er kreative hjerner, der kan hjælpe dig med at udforme et budskab, således at du kommer ud med din reklame i videst muligt omfang. Har du brug for sparring omkring, hvad vi kan gøre for dig med henblik på stilladsreklame, er vi altid behjælpelige med gode idéer.

Få dit budskab ud til flere med stilladsreklame
Målrettet markedsføring til den enkelte er ikke et succeskriterium i sig selv. At få et budskab ud til flere, som måske ikke umiddelbart er målgruppen, kan også være profitabelt. Har du et budskab, et signal eller nogle værdier, du gerne vil have, at folk skal vide, er stilladsreklame et stort blikfang, som med stor kreativitet kan vække opmærksomhed, hvis det gøres rigtigt. Er det så opsigtsvækkende, at folk snakker om det og husker det, er det en succes. At brande din virksomhed er en central del i at gøre folk klar over, hvad du står for, og hvad du tilbyder, således at de danner holdninger til dit produkt og bliver klar til at købe eller ej.

Siden 2013 har vi lavet stilladsreklamer med stor succes, hvilket har stillet rigtig mange kunder tilfredse. Ved folk ikke, at du eksisterer, køber de ikke dit produkt. Skaber du opmærksomhed, øger du chancen for, at de gør. Stilladsreklame kan derfor hjælpe dig til at skabe resultater på bundlinjen, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med.

Positiv reklame for alle
Når vi laver stilladsreklame, ligger det os meget på sinde at skabe nogle værdifulde budskaber, som er tilpasset det miljø og den befolkning, der dagligt passerer stilladset. Vi vil gerne berige modtagerne med nogle unikke budskaber, som skaber værdi for dem, men også for omgivelserne. Derfor formidler vi stilladsreklame i øjenhøjde, som passer til de omkringliggende bygninger, således at vi får designet et positivt reklame udtryk med afsæt i en reklameplacering og udsmykning, som tilgodeser det omkringliggende miljø.

Har du et godt budskab, en god reklame eller noget helt tredje, du vil have ud til offentligt skue, er stilladsreklame et godt sted at få eksponering. Vi kan hjælpe dig fra idéudvikling til det færdige produkt, og vi sikrer, at du er 100% tilfreds med din løsning, før det kommer op at hænge.

Back to Top