Lysreklame lyser dit budskab op

Gør opmærksom på dig selv og dit firma med en flot og lækker lysreklame, som fanger øjet og skaber opmærksomhed. Her hos Adorn skræddersyer vi unikke lysreklamer med dine værdier og budskaber, således at du får et lækkert skilt, der også lyser dit budskab op, når det er mørkt. God reklame handler om synlighed, og synlighed skaber omsætning. Vi sikrer dig, at du får en lysreklame, du kan være stolt af, og som kan være blikfang for dine potentielle kunder. Har du en restaurant, et malerfirma, en tøjbutik eller måske et revisorkontor, er lysklame lige det, der skal til, for at din virksomhed bliver set. Vi har for vane at skabe nogle flotte løsninger, som passer sammen med resten af bygningens udtryk, så der er en god synergi.

Økonomisk og fornuftig løsning
Vi anvender LED lys til fremstilling af vores lysreklamer, da vi også værner om miljøet. Vi har til hensigt at skabe opmærksomhed på den bedst mulige måde, samtidig med at vi tænker grønt. Med LED lys får du en lysreklame, der holder længere og bruger meget mindre strøm end konventionelle pærer. Der er masser af fordele ved denne type, da der ikke er nogen vedligeholdelse, der er lang levetid, det er billigt i drift, og så får du naturligvis designet dit skilt med dit helt eget unikke logo. Lysreklame med lysdioder giver en bæredygtig løsning, hvor vi kan kreere dit skilt, så du får lys både for og bag, hvis det hænger over gaden. Vi kan lave det præcis, som du vil have det, så du får dit unikke særpræg og udtryk.

Smukt og elegant
Vil du have en smuk og elegant lysreklame, er vi garant for at levere en æstetisk og nydelig reklame til din forretning, som vil pryde dit eksteriør. Vi laver naturligvis vores reklameskilte, således at de lever op til de strenge krav, der er omkring belysning i gadebilledet. Vi har nogle dygtige folk i vores medarbejderstab, som forstår at designe noget ud fra dine ønsker og din DNA. Det ligger os på sinde at være nærværende i dialogen med dig, så vi fornemmer, hvad det er, du ønsker. En lysreklame er dit visitkort, når folk går forbi. Gør derfor noget ud af det, så du tiltrækker folks opmærksomhed og husker dig.

Vi skaber din visuelle identitet
Det kan godt være, at det rent fysisk “bare” er et skilt, der skal vise, hvem du er, og hvad du kan. Sådan ser vi det bare ikke. Vi mener, at skiltet er det, der skal gøre det første indtryk på folk, hvorfor det skal gøres godt. Vi kan være behjælpelige med at skabe din visuelle identitet, så du får en logo på, der indkapsler din virksomhed og dine værdier. Alt sammen i ét og samme skilt. Det kræver ekspertise og indsigt i, hvilke elementer der fungerer og ikke fungerer. Den viden ligger vi inde med, da vi har skabt mange nye identiteter og gjort mange kunder glade og tilfredse med deres nye udtryk. Vi hjælper gerne med at udvikle idéer, hvis du er helt på bar bund.

Back to Top