Hvorfor gavlmaleri

Why hand painted?

Hvorfor gavlmaleri

Gavlmalerier udtrykt som reklame er noget der går langt tilbage og folk har altid beundret disse farverige og spektakulære kunstværker. Gavlmalerier har evnen til at udtrykke sig kunstnerisk, fortælle en historie og så har de evnen til at være noget folk genkender uden at beskueren føler at det er en påtrængende "køb nu" reklame.

Hvad enten det er igennem gode budskaber eller flotte farver, så handler det om at sprede positivitet i gadebilledet.

Finding the right wall

Den helt rigtige væg

Nøglen til en vellykket gavlplacering er ikke at finde det mest befolkede eller centralt placeret område. Nøglen er at finde en væg, der forbinder annoncøren med det rigtige område, atmosfære og publikum. Det er ofte gavlen der finder annoncøren og ikke omvendt.

De bedste malere

Vi samarbejder med nogle af de absolut bedste gavlkunstnere i og uden for Danmark. Potentialet og talentet er uendeligt og vi kan male alt fra enkle linjer til fotorealistiske malerier. Det er kun fantasien der sætter grænser, hvorfor dette medie er en sand legeplads.

Video & Foto

Den kreative rejse i forbindelse med at lave et vægmaleri er ren slik for sociale medie platforme og vi tilbyder at give dig professionelle skud af dit projekt, herunder: time-lapse, små videoklip samt kivskarpe billeder.

Bare læn dig tilbage

Når du arbejder med os, har vi sørget for at du kun skal fokusere på de sjove ting. Vi håndterer alt i forbindelse med kontrakter, udlejere, kommunale tilladelser, malere samt vedligeholdelse efterfølgende.